Oglas
· · Komentari: 0

Šta je KINESKA DIJETA? omogućava da izgubite 5 kilograma za nedelju dana

Kineski sistem gubitka težine popularan je širom sveta

1693054985_shutterstock_1515243626-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ukoliko imate problem sa viškom kilograma, zašto ne bi isprobale kinesku ishranu i izgubile 5 kilograma za 7 dana. Dijeta je izmišljena u Kini i brzo se raširila u svetu zbog svoje efikasnosti i prilično raznovrsnog menija. Ova dijeta vam omogućava da izgubite 5 kilograma za nedelju dana i očistite organizam od toksina i nečistoća.

Karakteristike kineske ishrane

Kineski sistem ishrane promoviše gubitak težine zbog činjenice da smanjuje unos dnevnih kalorija od 2.500 do 800-1000 kcal. Pored toga, meni sadrži dosta tečnosti: mineralnu vodu, zeleni čaj i sveže voćne sokove. Ovi napici očistiće telo od nagomilanih štetnih materija, i zasititi ga neophodnim vitaminima i antioksidantima.

Druga karakteristika kineske ishrane je da se sastoji od poznatih proizvoda: u njemu nema egzotičnih jela. U roku od nedelju dana, vaša ishrana će obuhvatiti sveže povrće, voće, pirinač, raženi hleb i ribu. Meni je izgrađen u skladu sa principima uravnotežene ishrane.

Kako pripremiti telo za kinesko mršavljenje?

Ovaj proces pripreme će trajati 5 dana. Svakog jutra, tokom ovog perioda morate da popijete pre doručka 400 ml ključale hladne vode. Ova tehnika vam omogućava da očistite creva, ubrzate metaboličke procese i normalizuje varenje.

Tokom dijete morate da eliminišete iz ishrane slatkiše i proizvode od brašna, životinjske masti, alkohol i kafu. Takođe je neophodno da se smanji unos soli i začina. U početku jela će vam delovati previše sveža, ali sredinom nedelje ćete se navići na novi ukus hrane. Ako želite da postignete maksimalne rezultate i izgubite 5 kg za 7 dana, preporučujemo da se pridržavate sledećeg načina ishrane:

Prednosti i nedostaci kineske ishrane

Glavne prednosti kineskog sistema ishrane su efikasnost i balans koji će vam omogućiti da izgubite težinu bez izazivanja štete vašem telu.

Ali, ova dijeta ima značajne nedostatke: dnevni unos kalorija je suviše nizak da bi mogla da se održi takva dijeta duži vremenski period. Ukoliko ovu dijetu primenjujete duži vremenski period osetićete umor, smanjene performanse, promenu raspoloženja. Zato se ova dijeta preporučuje na svakih šest meseci.

Takođe zapamtite da je ovakav režim ishrane pogodan samo za potpuno zdrave ljude. Pre nego što promenite stalnu ishranu, konsultujte se sa svojim lekarom, tek tada možete biti sigurni da kineska ishrana neće oštetiti vaše zdravlje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas