Oglas
· · Komentari: 0
dijeta

U kratkom roku i do 4 kg manje: Za ovu DIJETU potrebna vam je samo JEDNA STVAR

Ukoliko tragate za načinom ishrane koji bi vam pomogao da brzo skinete suvišne kilograme, možda je jogurt dijeta pravo rešenje za vas

1651224634_milk-3231772_1280.jpg
Photo:Pixabay
Oglas

Probiotici koji se nalaze u jogurtu stimulišu rast zdrave crevne flore, a koja kao posledicu ima brže probavljanje hrane, eliminaciju toksina, pa tako i mršavljenje. Pogledajte u nastavku kako izgleda jelovnik jogurt dijete za 3 dana tokom koja možete da izgubite do 4 kilograma.

Jogurt dijeta od samo 3 dana donosi rezultate.

Prvi dan

Doručak: Ujutro pojedite obični jogurt s voćem i pahuljicama po sopstvenoj želji.

Ručak: Na maslinovom ulju prodinstajte povrće po izboru i na kraju pomešajte s kuvanim pirinčem. Osim soli i bibera u povrće nemojte dodavati nikakve začine. Za desert pojedite jogurt s komadićima voća.

Večera: Pre spavanja zasititiće vas salata sa šunkom i šargarepom. Naseckajte jednu šargarepu, jabuku i 50 g šunke, pa dodajte maslinovo ulje. Sve zajedno pomešajte s jogurtom.

Photo:Pixabay

Drugi dan

Doručak: Za salatu od krastavaca potrebni su vam jogurt i krastavac koji treba iseckati na kockice i na kraju sve zajedno pomešati. Posolite i pobiberite.

Ručak: Posolite i pobiberite malo piletine iseckane na kockice i prodinstajte na maslinovom ulju. Dodajte iseckane šampinjone, jedan paradajz i papriku. Kada povrće omekša sklonite s vatre i dodajte jogurt.

Večera: Dve čaše jogurta pomešajte s nekoliko bobica mešanog šumskog ili nekog drugog voća po izboru.

Photo:Pixabay

Treći dan

Doručak: S jogurtom pomešajte sir, naseckanu jabuku, malo cimeta i na kraju malo posolite i pobiberite.

Ručak: Ispecite 150 grama filea od oslića, a kao prilog napravite salatu od jogurta, naseckanog krastavca i malo senfa.

Večera: Skuvajte sto grama testenine, dodajte jednu naseckanu papriku i kuvano jaje. Sve zajedno pomešajte s jogurtom.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

Napomena: Kratkotrajna primena ove dijete (ne duže od tri dana) sigurno neće štetiti zdravim ljudima, ali se ne preporučuje dugotrajno praktikovanje. Pre nego što se upustite u dijetu, obavezno se konsultujte sa svojim lekarom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas