· · Коментари: 0
дијета

У кратком року и до 4 кг мање: За ову ДИЈЕТУ потребна вам је само ЈЕДНА СТВАР

Уколико трагате за начином исхране који би вам помогао да брзо скинете сувишне килограме, можда је јогурт дијета право решење за вас

1651224634_milk-3231772_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy

Пробиотици који се налазе у јогурту стимулишу раст здраве цревне флоре, а која као последицу има брже пробављање хране, елиминацију токсина, па тако и мршављење. Погледајте у наставку како изгледа јеловник јогурт дијете за 3 дана током која можете да изгубите до 4 килограма.

Јогурт дијета од само 3 дана доноси резултате.

Први дан

Доручак: Ујутро поједите обични јогурт с воћем и пахуљицама по сопственој жељи.

Ручак: На маслиновом уљу продинстајте поврће по избору и на крају помешајте с куваним пиринчем. Осим соли и бибера у поврће немојте додавати никакве зачине. За десерт поједите јогурт с комадићима воћа.

Вечера: Пре спавања засититиће вас салата са шунком и шаргарепом. Насецкајте једну шаргарепу, јабуку и 50 г шунке, па додајте маслиново уље. Све заједно помешајте с јогуртом.

Пхото:Пиxабаy

Други дан

Доручак: За салату од краставаца потребни су вам јогурт и краставац који треба исецкати на коцкице и на крају све заједно помешати. Посолите и побиберите.

Ручак: Посолите и побиберите мало пилетине исецкане на коцкице и продинстајте на маслиновом уљу. Додајте исецкане шампињоне, један парадајз и паприку. Када поврће омекша склоните с ватре и додајте јогурт.

Вечера: Две чаше јогурта помешајте с неколико бобица мешаног шумског или неког другог воћа по избору.

Пхото:Пиxабаy

Трећи дан

Доручак: С јогуртом помешајте сир, насецкану јабуку, мало цимета и на крају мало посолите и побиберите.

Ручак: Испеците 150 грама филеа од ослића, а као прилог направите салату од јогурта, насецканог краставца и мало сенфа.

Вечера: Скувајте сто грама тестенине, додајте једну насецкану паприку и кувано јаје. Све заједно помешајте с јогуртом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

Напомена: Краткотрајна примена ове дијете (не дуже од три дана) сигурно неће штетити здравим људима, али се не препоручује дуготрајно практиковање. Пре него што се упустите у дијету, обавезно се консултујте са својим лекаром.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.