Oglas
· · Komentari: 0
RECEPT

BORANIJA SA PAVLAKOM U RERNI: Sjajna ideja za ručak po receptu iz BAKINE kuhinje (RECEPT/VIDEO)

Recept koji ćete obožavati

1661667774_boranija.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Ukoliko ne znate šta ćete danas za ručak, ideja dolazi iz bakine kuhinje. Obradujte svoje najmilije boranijom zapečenom u rerni.

Pročitajte još: 5 dijetalnih namirnica koje će vam NABACITI KILOGRAME

Potrebno je:

1/2 kg boranije oi izboru
2 manja krompira
2 šargarepe
1 glavica crnog luka
4 čena belog luka
1/2 kašičice ml. paprike
ulje
začin..so
200 gr kisele pavlake
2-3 jaja
1 paradajz na kockice
peršunov list

Priprema:

Na ulju propržiti sitno seckan crni luk, dodati šargarepu na krugove pa prodinstati i dodati očiščenu boraniju. Dodati malo vode pa je dinstati  oko 20 minuta. 

Skinuti sa vatre, dodati , crvenu papriku, začin, seckan beli luk , seckan peršun i na kockice paradajz. 

Umutiti jaja malo viljuškom pa dodati pavlaku. 

Ubaciti u boraniju izmešati i sipati u djuveč. po želji može po vrhu rendan kačkavalj. Peči na 22-230 stepeni C oko 30-40 minuta da lepo porumu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas