· · Komentara: 0
LENJA TORTA

LENJA ČOKOLADNA TORTA: Brza i laka, a potrebna su samo TRI SASTOJKA (FOTO)

Ako biste pojeli nešto čokoladno, ali ne biste da budete dugo u kuhinji, ova torta od tri sastojka je rešenje. Toliko je jednostavna da se čak ni ne peče.

1598169556_Untitled6.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / walla_abueid

Recept je veoma jednostavan a glasi ovako:

Pročitajte još: Najbolji recept za SLATKO OD ŠLJIVA oduševiće sve vaše goste

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lazy cake, the lazy way.. Using three ingredients only! (Watch my stories to see how simple this was!) I thought of making this using ganache instead of the traditional butter/sugar/cocoa/condensed milk method. I also decided to change it up by using three different type of biscuits instead of one.. it turned out delish!! Check out the recipe below: Ingredients: - 600ml thickened cream - 700g milk chocolate - Three packets biscuits (I used @lotusbiscoffus biscuits, @arnottsbiscuits milk coffee biscuits and chocolate ripple biscuits) Method: - Place cream and chocolate in a pot over medium heat until chocolate melts completely. - Break biscuits into chunky pieces and add into chocolate mix, stir well - Line a tray with cling wrap and pour mixture into it. Freeze till firm (for a few hours or overnight) then flip onto presenting tray and decorate as you like ❤️ you may leave in the fridge once it has become completely firm.. #lifestyleblogger #foodblogger #sydneyblogger #bloggersofinstagram #flashesofdelight #easydesserts #coffeeobsessed #huffposttaste #sydneycoffee #insiderdessert #easydessert #desserts #coffee #instafoodie #sydneyfoodies #dessertrecipe #foodiesofinstagram #foodmagazine #dessertrecipes #sydneyeats #lazycake #FCBA #instagood #biscoff #lotusbiscoff #lovefood #feedfeed #tasty #chocolate #chocolatelover

Objava koju deli Walla Abu-Eid | ولاء ابو عيد (@walla_abueid) dana

Potrebno je:

  • 600 ml slatke pavlake za šlag sa udelom masnoće od 35 odsto
  • 700 gr čokolade
  • 3 paketa keksa po želji.

Pročitajte još: Može li se lubenica ZAMRZNUTI? Da, ako ispoštujete nekoliko pravila

Priprema:

Čokoladu i pavlaku pomešajte u loncu dok se ne rastope, a keks izlomite na komadiće pa dodajte u tu smesu i promešajte. Prelijte sve u posudu za pečenje koju ste obložili papirom pa ostavite u frižideru na par sati. Kada je spremno za posluženje, samo je okrenite naopako i ukrasite.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.