· · Komentari: 0

Jedan je od gavnih uzročnika buđi u kući: Obratite pažnju na čestu pojavu

Buđ je nekada teško uočiti, a još teže je se rešiti jer može biti na mestima na kojima se i ne setimo da pogledamo.

1634051703_Depositphotos_1569622_S.jpg
Foto: Deposit

Buđ može da pogorša već postojeće respiratorne probleme poput astme ili alergija, a i da napravi nove.

Stručnjak Kenet Bock je za MindBodyGreen otkrio na šta treba da obratimo pažnju i kako da rešimo problem buđi u domu.

Curenje vode

Ako ste nedavno imali curenja u domu, to je već mogućnost da se stvorila buđ. Tako da obratite pažnju da li ima buđi tamo gde se nalazila voda. Čak i kondenzacija oko prozora može da dovede do stvaranja buđi oko prozorskih okvira.

Buđ počnite da rešavate čim ste uočili. Sve dok je na tvrdoj površini, moći ćete da očistite sredstvom za njeno uklanjanje. Svakako je važno da rešiti i sam izvor problema.




 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.