· · Komentari: 0
PRAZNICI

Ofarbajte JAJA PIRINČEM! Ovo je jedan od najbržih načina bojenja vaskršnjih jaja! (VIDEO)

Vreme je da isprobamo neke nove metode farbanja uskršnjih jaja

1619007974_jajaj1.JPG
Foto: Printscreen Youtube

Ako ste se odlučili da isprobate novu tehniku farbanja vaskršnjih jaja, naš predlog je sledeći - farbanje jaja pirinčem.

Potrebno je: kuvana jaja, plastična čaša sa poklopcem, pirinač i prehrambena boja.

Postupak:

Stavite kuvano jaje u plastičnu čašu, zatim sipajte pirinač i boju preko. Poklopite i promućkajte. Dobićete tačkasto ofarbano jaje. Divna i brza tehnika bojenja jaja.

Pročitajte još:

IZBELITE prirodnu boju jaja i pripremite za FARBANJE: Sve što vam treba jesu alkoholno sirće i voda! (VIDEO)

CRVENA boja bez trunke HEMIJE: 4 kašike mlevene paprike i sok od višnje učiniće ČUDO!

Kako da uz pomoć KUPUSA i SODE dobijete kraljevsku boju jaja: Bez trunke hemije, rezultati su FANTASTIČNI (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.