· · Komentari: 0
TRIK

Slučajno je sipala OVO sredstvo u sudoperu i dogodilo se nešto neverovatno: "Bacam sva sredstva" (FOTO)

Trik za čišćenje kamenca

1627201489_slavina-1.jpg
Izvor: Facebook/FAMILY LOCKDOWN TIPS & IDEAS

Čišćenje kamenca predstavlja ozbiljan problem u svakom domaćinstvu, posebno zbog raznih preparata koji baš i nemaju efekta.

Pročitajte još: Tri postupka kojima ćemo najbrže oterati MUŠICE

Antibakterijsko sredstvo

Emma Ramsey, podelila je svoje iskustvo i otkrila da joj je u čišćenju kamenca pomogao  antibakterijski gel, koji deluje mnogo bolje od bilo kog sredstva za čišćenje.

Foto: Facebook/FAMILY LOCKDOWN TIPS & IDEAS

- Trik za čišćenje. Slučajno sam ovo otkrila dok sam prala ruke s antibakterijskim gelom u kupatilu. Brzo sam oprala lavabo sa njim i uočila da slavina blista. Zatim sam isprobala trik na sudoperi i ne samo da i ona blista, već sam uspela da uklonim rđu i kamenac. Ništa ne deluje kao ovo. Sredstvo je jeftino i ruke vam mirišu, a nije štetno kao pravi proizvodi za čišćenje - napisala je Ema u Fejsbuk grupi u kojoj je podelila fotografije pre i posle čišćenja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.