Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

TIKOVI IZ KUHINJE: Postoji jednostavno rešenje da isečete luk BEZ SUZA

Luk je jedna od namirnica koja se gotovo svaki dan koristi u kuhinji, ali mnogima od njega doslovno idu suze na oči.

1609687090_Depositphotos_13254404_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ako ste pritom osetljiviji, dobro se isplačete dok izrežete samo jednu glavicu luka koja vam je potrebna za ručak. Ali jeste li znali da postoje načini kako da isečete luk, a da vas pritom ne peku oči?

Pročitajte još: Ne bacajte ostatke kupusa, uradite PAMETNU stvar sa njim

Jedno od rešenja jeste da dasku za rezanje i nož nakvasite sokom od limuna.

Drugi način je da stavite luk u zamrzivač 15 minuta pre nego što planirate da ga režete, a treći je da očistite luk i potopite ga u vodu na 15 minuta.

Pročitajte još: Bake su znale: Šta znači KRČKANJE?

Ali najbolje rešenje je da zamolite nekog drugog da iseče luk umesto vas. Na vama je da izaberete koji od ovih načina želite. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas