Oglas
· · Komentari: 0

Savet kuvara: Jedan neobičan sastojak kajganu može da učini savršeno pahuljastom

Kajgana je mnogima prvi izbor za hranljivi doručak

1663248797_scrambled-eggs-g9da7ab599_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Kajga se sprema poprilično jednostavno,ali postoje različite varijacije njene prirpeme.

Ukoliko želite da pripremite ukusnu pahuljastu kajganu kuvari preporučuju da dodate sastojak za koji ne bismo nikada pomislili da može da ide uz ovu namirnicu.

Prema FirstForVomen, ako u jaja dodate limunov sok, dobićete mnogo bolji ukus i vazdušastu strukturu. Smatra se da proteinska struktura unutar jajeta, reaguje sa kiselinom iz limunovog soka kako bi se formirala čvršća unutrašnja struktura koja drži mehuriće vazduha. Savet je da pomešate šest jaja sa polovinom kašičice limunovog soka i prstohvatom soli.

Pročitajte još: Greška koju svi pravimo: Da li znate kako se pravilno seče hleb

Iako zvuči čudno da spojimo ove dve potpuno suprotne namirnice, ako se sve uradi kako treba, jaja ne bi trebalo da imaju ukus limuna, a dobiće finu, pahuljastu strukturu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas