Oglas
· · Komentari: 0

Trik za lazanje sa kojim se greške neće dešavati: Kuvarica otkrila šta obavezno treba uraditi sa korama

Tajna uspešnog recepta za lazanje

1696163786_shutterstock_1923174953.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Italijani su poznati po receptima od testa, kao što su pica, lazanje, makarone..., i retko koja osoba će odbiti da proba neki od specijaliteta.

Danas vam donosimo sjajan trik Ine Garten, američke kuvarice, koja je otkrila kako da napravite lazanje. Pored ragu sosa i bešamela, za ovo čuveno jelo su vam potrebne i kore za lazanju. Koliko god delolovalo jednostavno, samo se kratko kuvaju, često može da se dogodi greška u njihovoj pripremi. 

Ina Garten, jedna od najpoznatijih američkih kuvarica, je otkrila kako da uštedite vreme, ali i da napravite lazanje koje ne samo da su ukusne, već su i na oko predivne. Obično se kore kratko kuvaju, pa ređaju u posudu. Ali, onim manje iskusnim domaćicama se dešava da ih prekuvaju, pa one krenu da se raspadaju i postaju gnjecave. Kako biste izbegli taj problem, rešenje je vrlo jednostavno. U neku posudu sipajte ključalu vodu i potopite koru par sekundi, ocedite i ređajte u posudu. Em izbegavate korišćenje šerpi, a jelo će sigurno biti ukusnije, jer će kore taman dovoljno omekšati i biti spremne za sos.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas