Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Uklonite FLEKE OD VINA brzo i jednostavno: Dve namirnice iz kuhinje biće dovoljne

Fleke od vina su jedne od težih za uklanjanje.

1636554784_shutterstock_555970795.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Mrlje od vina su jedne od težih za uklanjanje, a ukoliko ne odaberemo pravi način uklanjanja moguće je da će ostati na odeći ili tkanini na kojoj je vino završilo.

Vino je snažno i njegove mrlje je potrebno repšavati odmah. Što duže vino bude na tkanini to ga je teže ukloniti. Da biste postigli najbolji rezultat u uklanjanju, treba da reagujete čim dođe do izlivanja.

Uklanjanje mrlja od vina zapravo može biti prilično jednostavno. Prvo obrišite umazano područje dok ne upijete ostatke vina, lagano i tapkanjem kako se mrlja ne bi proširila, a onda započnite proces uklanjanja mrlja.

Pročitajte još: ČETIRI SAVETA profesionalnih kuvara: Da li čekate da se rerna zagreje pre pečenja?

Kada ste pokupili ostatke posegnite za sredstvima iz kuhinje, sodu bikarbonu i so. Istrljajte mrlju nakon što ih nanesete. Tečnost za sudove takođe može da bude odličan izbor, posebno nakon korišćenja sode i soli, za one tvrdokornije mrlje.

Nakon ovih sredstava ubacite odeću u mašinu za pranje veša (ukoliko je odeća u pitanju).
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas