· · Komentari: 0
LETOVANJE

Travelland vas vodi u Grčku: HOTELI 4*, 5* od 560€ za 7 polupansiona

Svi putevi ovih dana vode u Grčku. Za pravi letnji odmor potrebna je dobra organizacija i more. I jedno i drugo vam obezbeđuje Travelland, a na vama je samo da krenete na put, koliko već sutra.

1627289612_naslovna.png
FOTO: Travelland

Ukoliko se još niste odlučili kuda na odmor, evo prilike da odluku donesete što pre. Možda to bude već danas! Sezona je u svom punom jeku i treba otići negde na more. 

Grčka je uvek destinacija za preporuku, pa je tako i ovog leta. Iz široke ponude turističke agencije “Travelland”, izdvajamo par zaista dobrih grčkih hotela koji ispunjavaju sva očekivanja.

Za sve hedoniste pravi izbor je čuveni Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* na Sitoniji. Već od 31.7 mesta ima za boravak na 7 i 10 noćenja uz uslugu polupansiona po najnižoj ceni od 1555 evra (cena izražena po SOBI). Ista cena važiće do 21.8, a onda ona kreće da opada (u septembru je čak 1110 evra po sobi). Hotel je udaljen 2km od Neos Marmarasa i nalazi se na samoj peščanoj privatnoj plaži dužine oko 2 kilometara.

Foto: Travelland

U mestu Psakudia, 75km od aerodroma "Makedonias" u Solunu, i na 20m od peščane plaže nailazite na hotel Cronwell Sermila Resort 5*. Slobodnih mesta ima od 28.7. a najniža cena u avgustu je 1275 evra za boravak na 7 noći, uz uslugu All inclusive. Cena je izražena po sobi, ne po osobi.

Foto: Travelland

Kada je poluostrvo Kasandra u pitanju, dva hotela su za svaku preporuku jer su cene i više nego pristupačne. Za sobu i sedam polupansiona u avgustu treba izdvojiti najmanje 560 evra u hotelu Grand Otel 4*.  Hotel se nalazi u mestu Hanioti i raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom. Smešten je na samoj obali, u blizini gradskog parka. 

Hotel okružen bujnom vegetacijom i smešten na dugoj peščanoj plaži sa zlatnim peskom, a 800 metara od mesta Kalitea je popularan hotel Pallini Beach Hotel 4*.  Deli teritoriju sa hotelom Athos Palace. Sastoji se od centralne zgrade od devet spratova i jednospratnih bungalova. Bez sumnje, savršen je izbor za porodice, parove i pojednince svih starosnih doba. Zlatne peščane plaže, slikoviti zalivi, tradicionalna sela, mala priobalna ostrva i zaklonjene uvale, čine Pallini Beach odličnim izborom za vaš letnji odmor.

Možete rezervisati boravak na 7 noćenja već od 31.7. po ceni od 1019 evra (ostali termini su: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.8; 4, 5, 11, 12, 18, 19.9.). Ukoliko je 7 dana na moru premalo, postoji i opcija od 10 noćenja po najnižoj ceni do 19. septembra od 485 evra (cena po sobi).

Foto: Travelland

O svm hotelima u Grčkoj se možete detaljno raspitati i rezervisati neki od njih na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Agencija “Travelland” otvara svoja vrata svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.