· · Komentari: 0
25 GODINA KASNIJE

Kao devojčica uspela da RASPLAČE celu Jugoslaviju: Evo kako danas izgleda Vesna iz filma "Ptice koje ne polete" (FOTO)

Fantastična uloga mlade glumice koju sigurno nećemo zaboraviti.

1644506848____________________568746666666.png
Foto: Printskrin/Jutjub

Domaći film "Ptice koje ne polete" objavljen je pre tačno 25 godina, a i dan-danas plačemo kad ga gledamo.

U centru radnje je devojčica Vesna koja boluje od leukemije, koja odlazi kod svog dede samotnjaka iz gradske vreve na planinu ne bi li se izlečila prirodom, a sudbina ove filmske junakinje razgaljivala je i one koji su manje emotivni.

Foto: printskrin/Jutjub

Devojčicu Vesnu, zbog čije sudbine su mnogi plakali u pomenutom filmu tumačila je Ivana Šurdić, koja danas ima 37 godina, ne živi u Srbiji i bavi se poslom koji nema veze s glumom. Naime, lepa Ivana je navodno dizajnerka i živi u Firenci.

Pročitajte još: SMOTAN I STIDLJIV: Alan Harper iz "Dva i po muškarca" postao OPASAN FRAJER (FOTO)

Kada bolje pogledamo njene fotografije, vidimo da se nije drastično promenila, osim što je starija i ima drugačiju boju kose i frizuru.

Za film "Ptice koje ne polete" scenario i režiju potpisao je Petar Lalović, a snimljen je 1997. godine.

Pored Ivane Šurdić, u ovom delu jugoslovenske kinematografije uloge su tumačila i neka od najvećih imena domaćeg glumišta popout Bate Živojinovića, Nede Arnerić, Miodraga Krivokapića, Petra Kralja, Svetlane Cece Bojković i drugih.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.