Oglas
· · Komentari: 0

Aco Pejović prisetio se devojčice kojoj je spasio život i zbog koje je prekinuo koncert: "Suze su mi krenule kad sam je video onako srećnu"

Vrlo dirljiv momenat dogodio se tokom nastupa Ace Pejovića u Bosni

1691655540_ackop.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevač Aco Pejović nedavno je nastupao u Dolini Sreće u Bosni, a njegov koncert u jednom trenutku je prekinut zbog posebnog razloga.

Pevač nastupa prvi put na Guča festivalu, u okviru Predsaborskih dana, a tom prilikom za domaće medije je progovorio o susretu sa devojčicom kojoj je spasio život.

- Suze su mi krenule kad su me podsetili šta je bilo i kako je bilo i nju kad sam video onako srećnu, dete jedno zdravo, lepo, kao lutka je. Ja imam troje dece i svaki roditelj razume ovo o čemu pričam. Puno mi je srce bilo te večeri. Hvala Bogu što je to sve tako ispalo. Što je ispalo kako treba, hvala Bogu, a ne meni - rekao nam je on.

Podsetimo, tada je na njegov nastup došla je devojčica Almira, kojoj je pevač pre 10 godina spasio život tako što je uplatio novac za njeno lečenje.

Pejović nije znao šta ga čeka kada je voditelj rekao da ima iznenađenje, a kada je čuo ime devojčice, suze nije mogao da zadrži.

- Imamo sjajan razlog da prekinemo ovo. Koliko volite Acu? LJudi, posle ovog ćete ga voleti još više. Mnogi su me pitali večeras da se slikaju sa Acom, ali samo jedna devojčica može. Jedna devojčica će se uslikati, ona se zove Almira. Ovo je uslikano pre 10 godina u Boldinu, Aco i Almira - rekao je voditelj i dodao:

- Aco, da li se možeš setiti? On je uplatio novac za njeno lečenje i pomogao da joj se spasi život. Ona je večeras ovde i na vrlo skroman i simboličan način želi se zahvaliti Aci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas