Oglas
· · Komentari: 0

"Ako ti je muka kad kreneš kući, to više nije tvoja kuća": Dea Đurđević otkrila šta joj je majka rekla kada je počela da živi sa svojim izabranikom

Poznata voditeljka Dea Đurđević ističe da joj se sa Mladenom Mijatovićem desila najveća ljubav u životu

1708768960_Foto-Ataimages.rs-DEa-Djurdjevic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Voditeljka Dea Đurđević otkrila je detalje ljubavi sa svojim partnerom kolegom Mladenom Mijatovićem.

- Sa Mladenom mi se rodila najveća partnerska i ljubavna veza. Mogu slobodno reći da mi je to najotvorenija veza, on je jedini čovek sa kojim sam živela i sa kojim i dalje živim. Imala sam ja ljubavi pre njega, ali ne kao sa njim. Izgleda da se poslednja emotivna veza najviše voli - isprčala je Dea.

Ističe da sve probleme uspevaju zajedničkim snagama da rešavaju.

- U našoj kući se ja osećam neopterećeno, potpuno relaksirano. To je ta baza koju sam naučila u primarnoj porodici, da mi kuća bude oaza mira i sigurnosti. Tu idemo i kada smo srećni i kada smo tužni. Uspeli smo da napravimo bazu u kojoj je sve rešivo, samo je bitno da uvek budemo tu - kaže Dea.

Prisetila se i šta joj je mama savetovala kada je počela da živi sa Mladenom.

- Majka mi je rekla kada smo počeli da živimo zajedno: "Prvi put kada budeš osetila grč u stomaku i da ti je muka kad kreneš kući, to više nije tvoja kuća, onda dođi kod mame". Čim dolaziš sa mučninom u želucu, znači da tebi tamo nije lepo. a u kući mora da bude lepo - rekla je Dea gostujući kod Slavice Đukić Dejanović.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas