Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

"Praštaj...": Aleksandar Radojičić se POTRESNIM REČIMA oprostio od prijatelja (FOTO)

Glumac Aleksandar Radojičić oprostio se putem društvene mreže Instagram od svog prijatelja.

1593416302_Aleksandar-Radojicic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Iako mislimo da korona napada samo stare, u poslednje vreme, sve više mladih nalazi se na lečenju, a da omladina nije zaštićena govore i potresne reči Aleksandra Radojčića na Instragram profilu, koji se oprostio od svog prijatelja, koji je upravo preminuo od ovog podmuklog virusa.

Pročitajte još: NJegove hitove i dalje peva cela Srbija, a iznenadna SMRT je misterija i nakon 19 godina

- Šta da napišem?.....koju sliku da okačim? (praštaj nemam bolju)......da li uopšte da postavim išta?..... Jasno ti je da odugovlačim sa nadom da ćeš se samo javiti sa čuvenom pričom “crkla baterija, kupite mi već jednom punjač”...i pući od smeha naravno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sta da napisem?.....koju sliku da okacim?(prastaj nemam bolju)......da li uopste da postavim ista?..... Jasno ti je da odugovlacim sa nadom da ces se samo javiti sa cuvenom pricom “crkla baterija,kupite mi vec jednom punjac”...i puci od smeha naravno. Nemam obicaj da ovde otvaram dusu niti sam u stanju da formulisem misli i osecanja ali osecam odgovornost da jos jednom apelujem na SVE: CUVAJTE SE LJUDI!!! Nece nas sacuvati ni struka, procenti, brojke, teorije zavere, “proverene informacije” sa neta...ukoliko se ne dozovemo pameti. Ko se cuva i bog ga cuva! Pamet u glavu i ljubim vas! p.s. Miki...”vidimo se u Domingu za 5”😘❤️😔

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on

Nemam običaj da ovde otvaram dušu niti sam u stanju da formulišem misli i osećanja ali osećam odgovornost da još jednom apelujem na SVE: ČUVAJTE SE LJUDI!!! Neće nas sačuvati ni struka, procenti, brojke, teorije zavere, “proverene informacije” sa neta...ukoliko se ne dozovemo pameti. Ko se čuva i bog ga čuva! Pamet u glavu i ljubim vas!

p.s. Miki...”vidimo se u Domingu za 5”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad cujem da se spremaju nove mere😏 📸 @đakovicstefan

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas