· · Komentari: 0
OTVORENO

Aleksandra Prijović otkrila kako je Filip osvojio: Ovo je bilo presudno

Pevačica otkrila zanimljive detalje

1602843939_prijovic_port_30092020_0014.jpg
Foto: Ataimages

Aleksandra Prijović, uživa u braku sa Filipom Živojinovićem u kome su dobili sina Aleksandra.

Pročitajte još: Seka Aleksić otvoreno o rijaliti učesnicama: Takve blokiram

Pevačica veoma je zaljubljena u svog supruga. Romansu su započeli spontano, a ona je u emisji "Magazin IN", otkrila i kada ga je prvi put pozvala kod sebe u stan:  Nisam imala dilemu... Možda smo se videli nekoliko puta nešto kratko i ja sam bez dileme znala da je to to i pozvala sam ga da dođe kod mene - rekla je Aleksandra u emisji. 

Aleksandra je svojevremeno i ispričala da se ne seća kako su se ona i Filip upoznali, jer su se često sretali na raznim dešavanjima, ali da se njihov prvi poljubac dogodio upravo kod nje u stanu na Voždovcu. Kako je istakla, znala je da će se udati za njega: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srecan rodjendan ljubavi. Volimo te Aleksandar i ja 👪 💙🥂🎉 @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

- Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišlja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj prav - izjavila je nedavno Aleksandra u jednoj emisji.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.