Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Aleksandra Prijović otkrila kako je Filip upoznao sa porodicom: "Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila"

Pevačica otkrila najneprijatniji trenutak upoznavanja Filipove porodice

1645030400_filiip-i-aleksandra.jpeg
Foto: Instagram printscreen/ aleksandraprijovic
Oglas

Odnos Aleksandre Prijović i Lepe Brene često je na meti medija, pa se više puta pisalo i da nisu u dobrim odnosima, a sada je Aleksandra rešila da otkrije sve detalje. Pevačica je ispričala kako se slaže sa folk divom.

Pročitajte još: Mira Furlan bila je jedna od naših najlepših glumica, a evo kako izgleda njen sin (FOTO)

- Sada sa njom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno - rekla je Aleksandra za Svet.

Prijovićka se zatim dotakla početka veze sa Filipom i tog trenutka kada je prvi put trebala da uđe u Breninu i Bobinu kuću kao Filipova devojka, iako ih je godinama već poznavala.

 - Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao ođednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo - rekla je pevačica.

Aleksandra je nekoliko puta istakla da Brena nije njena svekrva već Zorica Nakić, Filipova majka,  i nikad nije krila da sa obe neguje odlične odnose.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas