· · Komentari: 0

Alesandra Ambrosio na nastupu Seke Aleksić: Poznata svetska MANEKENKA oduševljena folk zvezdom! (FOTO)

Seka je manekenku kupila svojom neverovatnom energijom

1660240472_Foto-Profimedia-Stanislav-Zakic.jpg
Foto: Profimedia, Stanislav Zakić

Pored mnogobrojnih obožavaoca koji su se pojavili na Sekinom nastupu, njega je obeležilo prisustvo svetski poznate manekenske Aleksandre Ambrosio koju je Seka oduševila. 

Folk zvezda Seka Aleksić održala je spektakularni nastup u poznatoj diskoteci u Budvi, a na veliko iznenađenje njenih fanova, ali i same pevačice u klubu se pojavila najpoznatija svetska manekenka Alesandra Ambrozio, koja trenutno boravi u Crnoj Gori.

Foto: Stanislav Zakić

Pročitajte još: "Muzika je nešto za popodne, ali čime ćeš se ti zaista baviti?" Evo ko je NAJOBRAZOVANIJA pevačica narodne muzike u Srbiji (FOTO)

- Alesandra Ambrozio sa prijateljima boravi u Crnoj Gori. Kako voli Balkan i energiju naših naroda izrazila je želju da je prijatelji izvedu u izlazak. Oni su predložili da to bude nastup Seke Aleksić. Alesandra je bila oduševljena Sekinom energijom, čak je uporedila sa Brazilkom.

Foto: Stanislav Zakic

Najviše joj se dopala pesma Aspirin, i ostala je do kraja nastupa kako bi se i upoznale.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.