Oglas
· · Komentari: 0

ANA VINTUR SUZILA SPISAK ZVANICA: Ove godine sa najvećeg modnog događaja, izostaće poznata rijaliti-porodica

Met Gala je najprestižniji modni događaj, a ona odlučuje ko će biti tu

1678455078_Met-Gala-Ana-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Ovogodišnji Met Gala, biće održan u čast legenarnog dizajnera Karla Lagerfilda, 1.maja. Dobiti pozivnicu za ovaj događaj, je stvar prestiža u svetu poznatih. Bitna su tri pravila: da ste relevantni i aktuelni u svetskom šou-biznisu,  da ispoštujete temu i da ste u milosti Ane Vintur, poznate modne urednice. Svi se pitaju ko će dobiti pozivnicu ove godine, a sve je više izvesno i ko neće!

Sudeći prema stranim navodima, ''šef parade'' Ana Vintur, odlučila je da suzi spisak zvanica. Ako je suditi po njima, porodica Kardašijan ove godine neće biti pozvana. Za one koji nisu upoznati, Kim Kardašijan je svoje debitantsko pojavljivanje imala na Met Gali 2013, i postala je stalni gost od tada. U pratnji bivšeg muža Kanje Vesta, novog dečka ili sestara i majke, bila je takoreći ''stalna postavka'', iz godine u godinu. Ali, izgleda da je tome došao kraj.

Foto: Profimedia

Po svemu sudeći, razlog zašto će doći do ove promene, su kritike na račun samog događaja. Naime, poslednjih godina Gala je na meti kritika zbog prisustva raznih influensera, starleta i rijaliti zvezda.

Nije teško doći do zaključka da je Vintur, poznata po svom čvrstom karakteru, želela da zaobiđe slične kritike ove godine, i da uspostavi red eksluzivnosti na crveni tepih Gale, ponovo.

Može biti, da se Ani nisu dopali prošlogodišnji naslovi vezani za Kardašijane sa pomenutog događaja. 
Ako se osvrnemo na 2022. Kim je tom prilikom nosila legendarnu haljinu Merlin Monro, koju ne samo da je oštetila, već je izjavama da je gladovala ne bi li u nju ''stala'', izazvala brojne kontraverze.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas