· · Komentari: 0

Anastasija Ražnatović ispričala svoj najveći BLAM: Evo kako je izjavila ljubav jednoj simpatiji

Anastasija Ražnatović je poslušala drugaricu i pokajala se zbog toga

1676295910_milos_nadazdin_14092022_0198.jpg
Foto: Ataimages.rs

Anastasija Ražnatović je trenutni u srećnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Deluje kao da je pronašla pravu ljubav, ali put do sreće nije uvek bio lak.

Anastasija se prisetila situacije iz detinjstva kada joj se svideo jedan dečko i ona je pitala drugaricu šta da radi po tom pitanju.

- To je bilo kada sam imala 12, 13 godina i jako mi se sviđao jedan dečko. U tom momentu sam bila sa jednom drugaricom koja je četiri godine starija od mene i samim tim sam mislila ona je iskusnija, je l', zna kako treba - počela je Anastasija Ražnatović, pa nastavila:

- Ja sam užasno želela da se i ja svidim njemu. Naravno, nisam imala pojma da li mu se sviđam ili ne. I onda me je ta drugarica posavetovala da mu pošaljem stih iz pesme. Da mu tako dam do znanja da mi se sviđa i da znam odmah na čemu sam. I onda sam ja njemu poslala sledeći stih: "Umetnik u ljubavi, ako si onda mi se javi" - pričala je Anastasija svojevremeno.

Pevačica se kroz smeh priseća ovog trenutka i kaže da se posle toga više nisu ni videli ni čuli.

- Malo je reći da mi se čovek nije javio posle toga. Mislim da se posle toga nismo ni videli, ni čuli. Tako da me je zaista super posavetovala i želela sam da se ubijem (smeh).

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.