Oglas
· · Komentari: 0

BIJONSE ZAPRAVO IMA DVE SVEKRVE: Prvo pojavljivanje Džej-Zijeve majke i njene žene u javnosti od svadbe- blistale na crvenom tepihu (FOTO)

Gospođa Karter je shvatila da je naklonjena istom polu nakon četvoro dece

1689603265_DZEJ-ZI-MAJKA.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Majka repera Džej Zija je svoju dugogodišnju vezu sa partnerkom krunisala su brakom tokom prvog vikenda ovog jula.

Glorija Karter (73), majka repera Džej-Zija i njena novopečena supruga, Roksen Vilšer (48), prvi put su se pojavile na crvenom tepihu otkako su se venčale, pa pobrale brojne simpatije najpre tamošnje publike.

Dve dame su uživale su na događaju organizovanom od strane fondacije pod imenom njenog dobro poznatog sina (Shawn Carter Foundation's 20th Anniversary Black Tie Gala), proteklog petka.

Foto: Profimedia

Glorija je, inače, izvršni direktor i, pored Džej-Zija, jedan od osnivača pomenute organizacije. Za ovu priliku je odabrala moćno odelo, dok je njena izabranica nosila glamuroznu haljinu bez bretela. Ove večeri su se, osim sa članovima svoje porodice, družile i s još mnogo drugih poznatih imena.

Podsetimo, čuveni reper prvi put je javno progovorio o tome da mu je majka lezbijka 2017. godine, u pesmi „Smile". Tada, opisao je kako je ona s njim podelila tu informaciju i „otkrila mu ko je ona, osim što mu je roditelj".

- Bio je na ivici suza kada sam mu prepičala... Moj život. Rekao mi je: „Mora da je bilo strašno", a ja sam se nadovezala rečima: „Nikad, samo drugačije". To sve ga je i nateralo da napiše pesmu o svemu - prisećala se onda ona tog emotivnog trenutka u jednom podkastu, prenosili su strani mediji.

Stihovi pesme posvećeni otkriću njegove majke zvueč ovako:

'' Mama je dobila četvoro dece, ali ona je lezbejka 

Morala je da se pretvara toliko dugo, kao glumica

Morala je da se krije u ormaru, pa je uzimala lekove

Osuda društva i bol bili bili su previše za podneti

Plakao sam od sreće kada si se zaljubila

Nije mi bitno da li je on ili ona...''

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas