Oglas
· · Komentari: 0

BILA JE U VEZI SA FANOM A ON JE PREVARIO: Anan Nikolić progovorila o svojim prethodnim vezama

Ana Nikolikć sada je u vezi sa poznatim kompozitorom

1717659912_Ana-Nikolic.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Ana Nikolić, kako je Kurir nedavno otkrio, u vezi je sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, međutim, prošle godine, javnost je brujala o njenom burnom raskidu sa izvesnim bogoslovom.

 

Pevačica je na svom Instagram profilu se oglasila i napisala kako se zaljubila u svog fana.

- Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo... Ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže... Zloupotrebljava moju prostodušnost i iskrenost kao stil života. Naravoučenije... Nemam. Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast... Imam naravoučenije u stvari "Devojke ne budite kao ja" - napisala je Ana na Instagramu tom prilikom.

- Šta reći? Čekam da naprave tabletu za "selektivno gubljenje pamćenja"... Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka. Amin. A gospodin sa slike je završio "bogosloviju". Tako kaže. Ali svašta je on pričao. Ja se osećam potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano, povređeno, glupo, jadno i bedno samo zato što verujem. Zato sto ja kažem baš ono što mislim i to i uradim bez izuzetka. Danas je to "neverovatno", da ne idem dalje u bizarnost pojedinaca koji su me svrstali u grupu "narko-konzumenata", jer ne mogu da shvate da neko uvek i bez izuzetka kaže šta misli. Taj neko sam ja. Knez Miškin - Ana Nikolić Đurić - napisala je razočarana pevačica prošle godine.

Kurir 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas