· · Komentari: 0

''BILO JE I GORE'': Edita Aradinović otvoreno o porodičnoj tuči, PA SE UPOREDILA SA PRINCEM HARIJEM (FOTO)

''Ovo je školski primer kada problem rešavate ignorisanjem'', iskrena je Edita

1675089737_amig_show_17012023_0102-ATA-Edita.JPG
Foto: ATA

'' Nešto da vas pitam...ko još želi ovakvu vrstu publiciteta? Zar sam se godinama borila za ovo? Ovo su moji  najbolji rezultati? Ne.'' Ovako je započela svoje obraćanje Edita Aradinović, u poslednjoj objavi na Instagramu.

Naime, prethodne nedelje, veliku medijsku pažnju privukla je njena tuča na sred ulice, sa sestrom Indi Aradinović. Na videu koji je neko napravio, vide se pevačice u žestokom obračunu, dok majka i još jedan muškarac pokušavaju da ih razdvoje. Nakon svega, obe su izjavile da je sve u najboljem redu, te da su u odličnim odnosima.
Sada je ipak pevačica osetila potrebu da detaljnije objasni ovaj događaj ,kao i medijsku pompu koju je podigao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by edita (@editaaradinovic)

'' Niko ne želi ovakvu vrstu pažnje, nisam se borila za ovo, i ovo definitivno nisu moji najbolji dani. Ne mogu da vratim vreme, jer da mogu sigurno bih izbegla ovaj vid rešavanja porodičnih problema, i ulaženje u još
dublje.''

U objavi koju je naslovila sa ''Ukratko i od srca.'', Edita se izvinila ''prvo sebi, pa onda vama, što ste morali to da gledate'', a na kraju je postavila i slike Princa Harija, koji puni strance štampe i digitalnih medija poslednjih par meseci, više nego ikada.
Ona je na poslednjih par slika uz tekst, stavila naslovne strane gde je glavni akter sam Hari kao i razni naslovi u kojima je predstavljen kao negativac.

 

BONUS VIDEO: 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.