· · Komentari: 0

Bio je jedan od omiljenih glumaca u seriji "GORE-DOLE", oženjen je koleginicom i izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Glumac se nije puno promenio

1648625465_culovic-1.jpg
Foto: Youtube printscreen

Milan Čulović, pažnju javnosti privukao je u seriji "Gore-dole", a zatim je ostvario nebrojano uloga u domaćim filmovima i serijama.

Pročitajte još: ISPLIVAO SNIMAK OD PRE 30 GODINA: Vil Smit zbija šale sa čovekom BEZ KOSE! (VIDEO)

Kako na platnu, tako i u privatnom životu, Milan ima veoma uspešan i srećan život. Oženjen je koleginicom i našom poznatom glumicom Milenom Pavlović sa kojom ima troje dece.

- Milena i ja smo želeli troje dece. I sada ponekad maštamo da dobijemo četvrto, ali to je stvarno u domenu naučne fantastike. Kada bi samo moglo bolje da se živi u Srbiji, onda bismo proširili porodicu - ispričao je tad Čučilović.

Milena je jednom prilikom govorila o porodičnoj idili i životu sa Milanom.

- Uživam kada me Milan zasmejava. Volim njegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se sve petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo "điki-điki" i onda se cmačemo. To uvek pomaže - rekla je tom prilikom poznata glumica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.