· · Komentari: 0

BIVŠI SUPRUG Britni Spirs prekinuo DECENIJSKO ĆUTANJE: Progovorio o njihovim sinovima - "Teško je gledati kroz šta momci prolaze"

Britni Spirt i Kevin Federlaj bili su u braku tri godine i imaju sinove, Prestona i Džejdena

1659860800_profimedia-0636788603.jpg
Foto: Profimedia

Britni Spirs je još kao tinejdžerka zakoračila u svet javnosti. Od tada do sada mnoge stvari su se izdešavale u njenom životu, pa je talenat koji je kod pevačice neosporan stavljen po strani, a pritisci su bili sve teži kao i problemi sa mentalnim zdravljem koji su se javili. To je rezultiralo time da joj otac bude staratelj u poslednjih 13 godina, a konačno je toga oslobođena prošle godine. Taman kada se činilo da je "pop princeza", kako su je mnogi zvali, ponovo stala na noge i sreću pronašla sa novim partnerom, počela je da objavljuje niz eksplicitnih fotografija na društvenoj mreži Instagram, a sada je došlo i do javnog obraćanja njenog bivšeg supurga i oca njene dece.

Pročitajte još: Maraš ili bezopasan dečko?: BIKOVIĆ objavio snimak neverovatne transformacije i oduševio pripadnice lepšeg pola (VIDEO)

Kevin Federlajn, reper i bivši suprug pevačice, prekinuo je skoro decenijsku tišinu u vezi sa Britni i u intervjuu prvi put progovorio o bivšoj supruzi i kako kaže, "borbi da zadrži haos koji okružuje svoju bivšu ženu što dalje od svojih sinova", piše Dailu Mail.

Kevin je otkrio da Preston i Džejden nisu videli svoju majku nekoliko meseci, prema sopstvenoj volji-

- Momci su odlučili da je trenutno ne vide. Prošlo je nekoliko meseci otkako je nisu videli. Odlučili su da ne idu na njeno venčanje - otkrio je Kevin za Daily Mail.

- Celu ovu stvar je bilo teško gledati. Teže je gledati kroz šta moji momci prolaze nego bilo šta drugo. 'Bilo je teško. To je najizazovnija stvar koju sam ikada morao da uradim u svom životu - iskren je Kevin

Kevin kaže da se osećao prinuđenim da se izvini dečacima zbog svega što doživaljavaju, a da nije izsašao u javnost kako bi joj naštetio već da bi pokazao do sada neispričanu stranu ove priče o šou biznisu.

Blizanci Kevina i Britni su od roditelja nasledili talenat ka umetnostima. Tako Preston već komponuje muziku, dok Džejden obožava klavir. Žive sa ocem i njegovom ženom, Viktorijom, koja je nekadašnja odbojkašica.

Foto: profimedia

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.