Oglas
· · Komentari: 0

Bosanac otkrio koja pevačica je najbolje iskoristila popularnost koju je stekla u "Zvezdama Granda": Dodao i koja je imala najveći potencijal, ali ga nije iskoristila

Već dugo godina je u žiriju najvećeg muzičkog takmičenja u regionu

1697626192_e7bf74dfcec802e1a543b5928690063a14987e8d.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Godinama unazad, član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, svedok je muzičkih početaka brojnih talenata koji su sreću odlučili da okušaju u popularnom muzičkom takmičenju.

Mnogi od njih iskoristili su svojih pet minuta na pravi način i izgradili blistave karijere, dok su neki ubrzo nakon takmičenja pali u zaborav.

S obzirom da je kroz šesnaest sezona prošlo hilljade i hiljade talenata, nije lako reći ko je najbolji, ali za jednu zvezdu Granda Dragan Stojković Bosanac smatra da je najbolje iskoristila popularnost.

- Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović- rekao je Stojković svojevremeno za Grand.

Međutim, kako je tada otkrio nekadašnja učesnica Bilja Sulimanović ostavila je veliki utisak na njega, ali ipak nije uspela da ispuni Stojkovićeva očekivanja.

“Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu”, govorio je Bosanac, priznajući da ga je razočarala kada je akrijeru ostavila po strani.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas