Oglas
· · Komentari: 0

Buduća snaja Ane i Vlada Divca: Lepa Filipinka osvojila Lukino srce (FOTO)

Vlade i Ana Divac proveli su praznike u Americi, iskoristili su priliku da svoje prijatelje iz različitih zemalja upoznaju sa tradicijom obeležavanja pravoslavnog Božića

1673368941_divac_koktel_20052019_0021.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Na jednoj od fotografija, koje je Ana tim objavila na Instagramu, između ostalih vidimo i njihovog sina Luku sa devojkom Berit Bontems.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Stariji sin slavnog košarkaša ne voli da se eksponira i skoro da nemamo predstavu kako izgleda. No, u eri društvenih mreža sve se može lako saznati. Luka ima 32 godine, naklonjen je umetnosti i studirao je režiju na kalifornijskom univerzitetu Čepmen. Osim toga, srećno je zaljubljen.

Pročitajte još: Bred Pit napušta HOLIVUD? Strani mediji prenose da mu je dosta glume

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berit Bontems (@beaerit)

NJegova izabranica Berit zanimljivog je porekla. Krajem avgusta, kada su slavili prvu godišnjicu ljubavi, zahvalila je Luki na smehu, zajedničkim avanturama, putovanjima i zabavi koja ne prestaje. On je, istakla je, i njen najbolji prijatelj. Koliko se može videti na Instagramu, gde često dokumentuje zajedničke pustolovine, moto Berit Bontems glasi: „Budite dobri, vredno radite i nadajte se najboljem“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berit Bontems (@beaerit)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas