Oglas
· · Komentari: 0

"Čast mi je da čujem da je mislio na mene da ga igram": Zek Efron o želji Metjua Perija

ek Efron se setio svog kolege iz filma "17 ponovo", Metjua Perija, koji je preminuo pre dve nedelje

1699518019_Untitled.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac koga su tinejdžeri širom sveta obožavali prošetao se crvenim tepihom upriličenim za svetsku premijeru  novog filma "Gvozdena kandža" u Teksasu.

Glumac (36) je rekao za Pipl da bi bio spreman da igra Perija u budućem biografskom filmu, nakon što je Peri ranije rekao da bi želeo Efrona za tu ulogu.

- Čast mi je da čujem da je mislio na mene da ga igram. Videćemo. Bila bi mi čast da to uradim - rekao je Zek.

- Bio mi je mentor i zajedno smo snimili zaista kul film. Ugledao sam se na njega, naučio sam komične momente od njega. Toliko toga sam naučio od njega - objasnio je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Efron je u filmu "17 ponovo" igrao mlađu verziju Perijevog lika Majka O'Donela.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas