Oglas
· · Komentari: 0

Ćerka Majkl Džeksona jedan savet oca vrednuje do danas: Paris ovo ne zaboravlja

Majkl Džekson preminuo je sada već davne 2009. godine, a njegova ćerka, Paris, odrasla je u pravu lepoticu

1652536530_profimedia-0687850481.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Paris Džekson (24) ostala je bez oca, najpopularnijeg pevača na svetu, Majkl Džeksona, kada je imala 11 godina. Ona je danas model, pevačica i glumica, a uvek je isticala da ono što ju je otac naučio vrednuje do danas.

Pročitajte još: Eva Mendes dugo nije glumila, ali kaže da se vraća glumi pod dva uslova

Zaštitno je lice brojnih brenodva iz sveta lepote, pa je nedavno progovorila o tome kako je Majkl uticao na to kako onda vidi lepotu.

- Trudim se i uvek imam otvoren um - ne samo sa lepotom, već i sa svime. Učio nas je uvek da lepota dolazi iznutra, i do danas, još uvek verujem u to - ističe Paris, prenosi Hola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Priznala da je njen odnos prema lepoti bio komplikovan zbog društvenih pritisaka, ali naučila je kako da se nosi sa time tako što je pronašla svoje samopouzdanje i shvatila da zaista moraš da voliš sebe:

- Nedavno sam naučila kako da se nosim sa svime tako što sam praktikovala samoljublje. Tek poslednjih nekoliko godina počela sam da se osećam zaista dobro u svojoj koži, osećam se prijatno  - rekla je Paris.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas