Oglas
· · Komentari: 3

Ćerka Željka Mitrovića sa verenikom uživa na Maldivima: Pohvalili se skupocenim papučama od 700 evra (FOTO)

Uživa u društvu verenika i luksuzu

1649429777_kristina-mitrovic.jpg
Foto: Instagram printscreen/sixchick
Oglas

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika televizije Pink, Željka, zajedno sa verenikom Ilijom uživa na Maldivima, odakle svakodnevno pratioce obaveštavaju o kretanju i dešavanju na ovom egzotičnom mestu.

Pročitajte još: Anđelka Prpić otkrila šta je NAJVAŽNIJE za dobar izgled i koji komadi su nezaobilazni u PROLEĆNOJ MODI

Poznato je da im novac ne predstavlja problem, pa se Kristina pred sam put počastila skupocenim cipelama i torbama u vrednostti od oko 20 hiljada evra, dok je za papuče popularne marke "Dior", izdvojila oko 700 evra.

Foto: Instagram printscreen/sixchick

Pozirajući na peščanim plažama Maldiva, Kristina je i pokazala papuče, a verujemo da je postavila novi trend za predstojeću letnju sezonu, koji će ispratiti mnoge dame.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas