Oglas
· · Komentari: 6

Ruski milioner oduševio dragu: Ćerka Željka Mitrovića za Osmi mart dobila poklon od 35.000 evra, evo šta je u pitanju (FOTO)

Mladi Ilija ne prestaje da iznenađuje ćerku Željka Mitrovića

1646759180_9c26c3353d527bb12f232421cabf38e51e199b02.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/sixchick
Oglas

Kristina Mitrović, koja je nedavno proslavila 22. rođendan, ponovo je dobila skupocene darove od svog supruga Ilije, inače ruskog milionera. Ovo svakako nije prvi put da je javnost imala prilike da vidi kakve luksuzne poklone dobija Kristina.

Nakon što je za proslavu u Londonu, prema pisanjima medija, čak 300.000 evra, Ilija je za Dan žena svoju izabranicu obradovao poklonima od skoro 35.000 evra!

Pročitajte još: Anu Stanić ismejali zbog stajlinga: Pevačica se oglasila i rešila misteriju modne kombinacije (FOTO)

Kristina je za 8. mart dobila veliki buket cveća, ali i skupocenu torbu poznatog svetskog brenda čija se vrednost kreće oko 34.000 evra.

Foto: Printskrin/Instagram/sixchick

Reč je o "Fendi" torbi napravljenoj od kombinacije ovčije i napa kože, dok su pojedini detalji urađeni od pravog zlata.

Kristina Mitrović nije krila oduševljenje, te se svojim poklonima odmah pohvalila na Instagramu.

Foto: Printskrin/Instagram/sixchick

Ispod slike skupocene torbice, poručila je: "Srećan vam Dan žena".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas