Oglas
· · Komentari: 0
SUDBINA

Čuveni DžOKER doživeo saobraćajnu NESREĆU, a od sigurne smrti spasao ga OVAJ kolega! (FOTO)

Čuveni nemački reditelj, Verner Hercog, jednom prilikom je spasao Hoakina Finiksa od spaljivanja u automobilu.

1631021011_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ joaquinraphaelphoenix
Oglas

Hercog je svedočio kako se vozilo 46-godišnje zvezde prevrnulo 2006. godine u Holivudskim brdima u Los Anđelesu, nakon što je oštro upravljao kako bi izbegao sudar.

Pročitajte još: Da li ste znali koje je pravo PREZIME Nikolasa Kejdža? Promenio ga je kako bi pobegao od SLAVNOG POREKLA! (FOTO)

Uprkos tome što je Finiks izašao iz nesreće bez povreda, Hercog je insistirao da je nekoliko trenutaka bio udaljen od sigurne smrti kada mu je pritekao u pomoć jer je iz vozila "kapao benzin", a Finiks je bio paralizovan od šoka "petljajući sa upaljačem za cigarete".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Werner Herzog (@wherzog)

Slučajnost ili sudbina?

Hercog (79) je tada objasnio: „Video sam automobil koji je išao prebrzo ispred mene, popelo se uz nasip gotovo okomito i prevrnulo se u vazduhu.

"Video sam jednog čoveka, naopako, kako petlja sa upaljačem, smrtno bled u licu, i rekao sam mu - prepoznao sam ga; bio je to Hoakin - rekao sam mu:" Čoveče, opusti se. A on je rekao: Opušten sam. Rekao sam: Mogu li dobiti vaš upaljač za cigarete? I nije mi ga dao, pa sam mu odvukla pažnju, oteo ga, jer je po celom automobilu kapao benzin. "

Feniks je tada imao 31 godinu i prisećajući se užasnog događaja u to vreme, rekao je da se osećao „pomalo zbunjeno“, ali je iznenada čuo glas reditelja i osećao se opušteno.

Umirujući glas 

Filmska zvezda je rekla za novine: "Sećam se ovog kucanja na prozor. Čuo se taj nemački glas koji je rekao:" Samo se opusti. Tu je vazdušni jastuk. Ne vidim, i kažem: "Dobro sam. Opušten sam."

"Konačno sam spustio prozor i ova glava je ušla unutra. On je rekao:" Ne, nisi. " I odjednom sam rekao: To je Verner Hercog! Ima nešto tako smirujuće i lepo u glasu Vernera Hercoga. Osećao sam se potpuno dobro i sigurno. Ispentrao sam se iz kola."

Uprkos bliskom susretu, Finiks i Hercog nikada nisu radili zajedno na filmu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas