Oglas
· · Komentari: 0

Dakota Džonson opisuje PSIHOTIČNO iskustvo na snimanju filma „Pedeset nijansi sive“

Dakota Džonson govori o tome kako je zaista izgledalo snimanje filma Pedeset nijansi sive

1657291007_kkklklkfelkfe.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Vanity Fair
Oglas

Kada je u pitanju snimanje Pedeset nijansi sive , Dakota Džonson je brzo shvatila da je ukus autora EL Džejmsa veoma neobičan.

Pročitajte još: Poznata glumica neprepoznatljiva: Nelu Mihailović u ovakvom izdanju nikada nismo videli (FOTO)

Skoro sedam godina nakon što je prvi film debitovao, 32-godišnjakinja priznaje da nikada nije „bila u stanju da o tome iskreno govori“. Do sada. Kao što je nedavno rekla za Vaniti Fair , "Prijavila sam se da radim sasvim drugačiju verziju filma od one koju smo na kraju snimili." 

"Postojali su delovi knjiga koji jednostavno ne bi funkcionisali u filmu, poput unutrašnjeg monologa, koji je ponekad bio neverovatno bezobrazan. Ne bi uspelo da se kaže naglas. Uvek je bila bitka. Uvek."

I kao što je Dakota objasnila, stvari su postale još komplikovanije kada je Čarli Hanam odustao (na kraju ga je zamenio Džejmi Dornan), što je dovelo do toga da se zapravo ukine originalni scenario.

„Prethodno veče, prepisala bih scene sa starim dijalogom da bih mogla da dodam tekst tu i tamo. Sve vreme je bilo kao haos.“ primetila je glumica, koja je tada imala 23 godine. „Da sam tada znala kako će to izgledati, mislim da nikad to ne bih uradila“, priznala je. „To bi bilo kao, 'O, ovo je psihotično.' Ali ne, ne žalim zbog toga sada."

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas