Oglas
· · Komentari: 0

Đanijeva supruga ima vanbračnog sina: Živi i radi u Americi, a evo u kakvim je odnosima sa očuhom

Malo ko zna da Đanijeva supruga Slađa ima još jedno dete

1683879587_djani.jpg
Foto: Instagram Printscreen/djanimusic
Oglas

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa su dugo u skladnom braku. Imaju troje dece, ćerku i dva sina, međutim, malo poznat podatak je da Slađa ima još jednog sina, koji ima 29 godina i živi u Americi. 

NJihov sin Miloš je upravo po starijem bratu i nazvao svoje dete, a evo u kakvim je odnosima sa Đanijem.

- Pričalo se da Slađa krije da ima sina, da Đani i on ne razgovaraju i da to dete niko ne viđa, navodno je on pre ne znam koliko godina zamerio Slađi kako je obezbedila svu decu pomoću Đanija, a njemu nije dala ništa, ali to nije tačno. Ta tema jako boli Slađu - da se priča kako sin traži Đanijeve pare i da su zato u lošim odnosima. Istina da se ne viđaju često, jer on živi i radi u Americi, ali dolazi on u Beograd i tad se vide. On je sa Milošem, Markom i Sofijom u kontaktu, čuju se, kao i sa Slađom, a Đanija baš voli. Kada su se Đani i Slađa venčali i dobili Miloša, Đani je njoj rekao da, ako želi, dete može da dovede da živi s njima, ali je njemu u Americi bilo super, išao je u školu, imao drugare i nije htela da mu kvari to, iako je patila što nije pored nje. Tako da samo zli jezici šire priče da je odbacila dete - ispričala je drugarica folkerove žene, a potvrdila je to i Slađa.

- Nikada nisam krila, uvek kažem da imam četvoro dece. Đanija on gotivi, kao i Đani njega i deca ga vole i u kontaktu su. On živi i radi u Americi, završio je dva fakulteta, prelep, prepametan momak. Ja nisam u kontaktu s Nikolinim ocem, nema ni potrebe. Naš sin je momak, ostvaren, nije dete. Mnogo je godina prošlo kako ja nisam sa tim čovekom. Nikola kad može dođe u Beograd i tad se svi viđamo sa njim - poručila je Đanijeva žena.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas