Oglas
· · Komentari: 0
LEP POTEZ

Dečaku je izgorelo 95 odsto tela, poželeo je da Rajan Rejnolds vidi njegovu sliku... A onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO (FOTO)

Jedan dečak koji je doživeo nesreću u kojoj mu je izorelo 95 posto tela, poželeo je da slavni glumac vidi njegovu fotografiju

1599549465_rajan.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Džon Kvin, obožava film Dedpul u kome glavnu ulogu igra Rajan Rejnolds. 

Pročitajte još: Glumila je lepu Katu u filmu MUNJE .... Danas živi u Americi i izgleda ovako (FOTO)

Ovaj dečak kome je u nereći izgorelo skoro čitavo telo, objavio je fotografiju u kostimu, želeći da dobije komentar od slavnog glumca. Napravio je špagu, označio Rajana i napisao kako bi mu se ostvarili snovi ukoliko bi Rejnolds video njegovu fotografiju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It would make my dream come true if @vancityreynolds got to see this post! I learned to do the splits just for this photo. Deadpool has honestly made me way more confident. Anyone who has read or watched anything about Deadpool, knows his face and body are pretty messed up. So it’s only natural that I cosplay him. I wanted to be authentic as possible, and that was to not wear a mask. It’s so easy to cover up who I am, and to give In to despair. Deadpool just makes me not care about that stuff and show my true self. This is me, and I’m not Ashamed about it. Deadpool is icy clean, and he’s helped my self esteem so much. I’m owning who I am, and cosplaying Deadpool makes it that much easier.

A post shared by Johnny (ビ艶扱) (@jadiant) on

- Snovi bi mi se ostvarili kada bi Rajan video ovu fotografiju. Naučio sam da napravim špagu samo zbog ove fotografije. Deadpool mi je pomogao da steknem samopouzdanje. Ko god zna nešto o Deadpool-u, zna i da je njegovo lice i telo bilo unakaženo, tako da je logično da sam se poistovetio s njim. Ne želim da pokrivam lice, ne stidim se onoga ko sam - napisao je Džon, koji je svoj Instagram profil nazvao Jadiant.

Rajan Rejnolds još jednom je pokazao koliko je veliki čovek i glumac, pa je odmah odgovorio ovom dečaku na postavljenu fotografiju:

- Jadiant, popravio si mi godinu. Ne mogu da ti opišem koliko mi ova objava znači. Takođe, i ja znam da napravim špagu. Ali samo jednom godišnje. I to mora biti u bolničkom hodniku - odgovorio mu je u svom stilu glumac. Oduševljeni dečak nije mogao da poveruje, da je Rajan video njegovu fotografiju, pa je oduševljeno odgovorio: 

Pročitajte još: TUGA! Poznati influenser preminuo iznenada u 17. godini (FOTO)

“Ne mogu da verujem da si video moju objavu. Učinio si da se sve isplatilo. Nadam se da ćeš nastaviti da inspirišeš i druge kao što si mene i da ćeš nastaviti da pratiš moje putovanje”, odgovorio je Džon.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas