Oglas
· · Komentari: 0

"Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest": Saška Veselinov se suočila sa problemima u trudnoći - ovo je bio prvi simptom

Saška i Đorđe Đoković postali su roditelji pre nešto više od tri meseca, kada je mlada kreatorka na svet donela sina Aleksandra

1689336067_12f1ca5a02c3d678fe2032fb2ee1c983fd0722a3.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Saška se nakon porođaja brzo vratila poslu, te zakoračila u nove poslovne poduhvate. Nedavno je sa suprugom uživa u sunčanoj Grčkoj, a na osnovu fotografija koje je objabvljivala na društvenoj mreži Instagram, Saška je brzo vratila liniju koju je imala pre porođaja.

‒ Nije tajna da sam u trudnoći dobila dvadeset kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno. Čak sam i na dan porođaja, tog jutra, prvo otišla na trening, pa posle toga u bolnicu - rekla je za Hello.

Saška se u trudnoći suočila sa zdravstvenim problemom. Kako se naglo ugojila desetak kilograma, iako nije ništa menjala u načinu života, posumnjala je da nešto nije u redu, a onda su rezultati pokazali da ima Hašimoto sindrom.

‒ Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao “Hašimoto sindrom”. Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života - ispričala je za pomenuti magazin.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas