Oglas
· · Komentari: 0

Đorđe David doživeo saobraćajnu nesreću? Sumnja se da je povređen u nezgodi u kojoj je jedna osoba poginula

Sumnja se da je Đorđe David sinoć doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji

1705832719_Foto-Ataimages.rs-Djordje-David-Shutterstock.jpg
Foto: Ataimages.rs, Shutterstock
Oglas

Rok muzičar Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću noćas u Severnoj Makediniji, saznaje Informer.

Kako navodi izvor, Đorđe je učestovovao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova, na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce.

- U saobraćajnoj nesreći učestovala su vozila "folksvagen polo", putničko vozilo "folksvagen golf" i putničko vozilo "opel insignija", za koje se sumnja da je njime upravljao Đorđe David - priča izvor Informera, koji nam je prosledio i fotografije sa lica mesta.

U udesu je od zadobijenih povreda preminula žena stara 49 godina iz Kumanova, koja je bila saputnica u vozilu "polo".  Teško su povređene dve osobe, a sumnja se da je povređen i sam Đorđe David.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đorđem, ali nam on nije odgovarao na pozive i poruke.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas