Oglas
· · Komentari: 0

DRAMA KONAČNO GOTOVA: Sud doneo odluku o IMANJU Anđeline Džoli i Bred Pita u Francuskoj

Bred Pit zadovoljan ishodom iako će mmorati da plati milion i po evra

1702894567_994481b299033858e02188129c53b3a145414e68.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Holivudski glumac Bred Pit (59) ponovo se našao u nevolji zbog vinograda na jugu Francuske koji je kupio sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli.

Dobio je račun u iznosu od milion i po evra poreza, jer je poraslo poslovanje vinograda Šato Miraval. Glumca nije naljutio račun, već je srećan jer ga smatra dokazom da su se njegova ulaganja i naporan rad isplatili, piše Dejli mejl.

Pit takođe misli da će mu porez pomoći u pravnoj borbi sa Anđelinom, koja tvrdi da je potrošila novac na projekte u vinogradu, uključujući bazen i raskošno stepenište.

Podsetimo, Bred i Anđelina kupili su vinograd u Provansi 2008. godine, a sada su godinama na sudu zbog te imovine. Anđelina je 2021. tajno prodala svoju polovinu ruskom oligarhu.

- Bred je ovaj posao izgradio iz temelja kroz krv, znoj i suze sa svojim poslovnim partnerom Markom Perinom. Anđelina je možda jedna od najprepoznatljivijih žena na svetu, ali ne biste rekli da je preduzetništvo njena jača strana. Ne može sama da pripremi kupku, a kamoli da vodi vinograd – rekao je izvor blizak glumcu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas