Oglas
· · Komentari: 0

DVA POZNATA HOLIVUDSKA GLUMCA pojavljuju se u nastavku filma ''Južni vetar: Na granici'': Jedan je brat Džulije Roberts (FOTO)

Holivudska elita u domaćem filmu

1676040203_juzni_vetar_22062022_0240-naslovna-SA-GLUMCIMA-1.jpg
Photo: Profimedia/ATA
Oglas

Miloš Biković i Miodrag Radonjić imaće ozbiljno pojačanje u nastavku ''Južnog vetra''. U pitanju su ni manje ni više nego poznati holivudski glumci Erik Roberts, rođeni brat Džulije Roberts, kao i  Vilijem Boldvin, brat Aleka Boldvina.

Oni su prošle godine proveli određeno vreme u Beogradu, na snimanju. Tom prilikom, obojica su bili raspoloženi da razgovaraju sa novinarima, pa su podelili utiske o Srbiji i sa samog snimanj u jednom intervjuu.

- Ništa nisam znao o Srbiji, svaki dan naučim nešto novo. Sjajni su vam glumci. Od Beograda sam video samo hotel i set. Voleo bih da se opet vratim...rekao je Erik okupljenima.

Erik Roberts započeo je karijeru 1978. godine i to u filmu "King of the Gypsies", a iza sebe ima 40 godina karijere i preko 600 ostvarenja. NJegova ćerka je glumica Ema Roberts, a sestru Džuliju svi dobro znamo po brojnim ulogama u hit filmovima. Posle razvoda njihovih roditelja, Erik i Džulija su odrastali odvojeno, pa nisu preterano bliski.

Foto: Profimedia

 Erik i Vilijam pogledali su prvi i drugi deo filma, kako bi se što bolje pripremili za ulogu i pomrsili konce Petru Marašu. Za potrebe snimanja, imali su na raspolaganju i nekoliko dublera, što je praksa svuda u svetu.

Vilijam Boldvin jedan je od četvorice braće Boldvin. Tokom devedesetih igrao je u filmovima "Tanka linija smrti", "Povratni udar", hororu "Virus", u kome je igrao pored Džejmi Li Kertis i Donalda Saderlenda, kao i u erotskom trileru "Isečak", gde je imao strastvene scene sa Šeron Stoun.

Roberts i Boldvin proveli su u Srbiji nedelju dana, a u nastavku popularne franšize Miloša Avramovića, igraju američke agente.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas