Oglas
· · Komentari: 0

Edita objavila fotografiju iz DETINJSTVA: Pevačica pokazala kako je nekada izgledala - Koliko se promenila?

Pevačica je oduševila pratioce fotografijom

1676361132_editaar.jpg
Foto: YouTube/ printscreen /TV Pink
Oglas

Edita Aradinović gradi uspešnu karijeru, a iza sebe već ima brojne hitove. Ovog juna napuniće 30 godina, a svoje fanove obradovala je fotografijom iz detinjstva.

Mnogi su komentarisali da se pevačica nije puno promenila.

"Mala ja", napisala je Edita u opisu fotografije na kojoj pozira sa šiškama i širokim osmehom na licu.

Podsećamo, pevačica se prošle godine podvrgla operaciji glasnih žica:

- Operisala sam glasne žice, sećaš se da sam u svakoj tvojoj emisiji pričala kao pokojni Džej! Bukvalno sam imala neku takvu katastrofalnu boju, sećam se da je bio Nikola Rokvić tu i nešto sam htela da otpevam uživo, imala sam ogromnu želju da pevam i to je tako loše zvučalo... Postala sam žena nakon operacije, čuje se promena. Jako mi je čudno, dopada mi se, jer se ne mučim kada pričam, uglavnom sam se jako mučila i stalno sam imala izražene vene kada pevam, stvarno mi je bilo katastrofalno! Međutim, kad sam se operisala, kao da sam druga osoba! Čak mi je glas potpuno drugačiji, snimila sam pesmu nakon operacije i zvučim kao u "Ministarkama" - otkrila je u emisiji "Amidži šou", pa dodala:

- Glas mora da se formira, trenutno je kao neštimovana gitara, treba da se vežba, idem na časove, kod logopeda... Sve! Imala sam dva ogromna polipa koji mi više nisu omogućavali da pričam, a kamoli da pevam - zaključila je pevačica.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas