Oglas
· · Komentari: 0

Elizabet Harli priseća se rada sa Metjuom Perijem: "Bila je to noćna mora“

Metju Peri nedavno je iskreno progovorio o borbi sa zavisnošću, što je uticalo i na brojne njegove kolege tokom snimanja

1668177103_Collage-Maker-11-Nov-2022-03.29-PM.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica Elizabet Harli nedavno je opisala rad sa Metjuom Perijem kao „noćnu moru“ jer je snimao tokom perioda zavisnosti.

- Da budem iskrena, bila je noćna mora raditi s njim u to vreme i kao što je sada poznato, naš film je ukinut  zbog njegove zavisnosti - glumica (57) za Yahoo!

Pročitajte još: Milan Marić MESECIMA ne viđa porodicu: "Moraju da imaju razumevanja"

Uprkos činjenici da su morali da ukinu sve svoje prethodno snimljene scene, Harli je rekao da je Peri (53) bio mnogo bolji  za rad kada se vratio sa dvomesečnog boravka na rehabilitaciji.

- Bilo je teško, očigledno mu je bilo teško, ali je i dalje bio veoma šarmantan i divna osoba za rad, ali moglo se videti da pati - isrekrena je bila Elizabet koja se setila rada sa Metjuom zbog toga što je u nedavno objavljenim memoarima iskreno govorio kroz šta je sve prošao zbog zavisnosti od alkohola i droge.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 


 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas