Oglas
· · Komentari: 0

"EVO GA JEDAN RUŽNIJI OD MENE": Toma Zdravković "uvredio" kolegu, on to NIKADA NIJE ZABORAVIO

Toma Zdravković je iza sebe ostavio veliki trag u narodnoj muzici, a mnoge kolege su ga cenile. Jedan od njih je bio i Duško Kuliš, koji se, za medije, prisetio kako ga je Toma "uvredio".

1700648264_Untitled.jpg
Oglas

- Nedavno sam se rasplakao, sada na koncertu u Varaždinu, tog dana je bila godišnjica smrti Tome Zdravkovića. Mi smo isti dan ovde na Košutnjaku snimali pesme, on „Dotako sam dno života“, a ja „Bez tebe je gorko vino“. Tada mi je on rekao „Gago, snimio si veliku pesmu“, ja sam mislio da mi laska kao mlađem kolegi. Posle smo postali prijatelji i bio sam mu poslednji gost u njegovom šouu koji je snimao – rekao je Duško.

On je potom ispričao i kako ga je Toma "uvredio", odnosno našalio se na njegov račun.

- Kada je izašao jedan moj album, Toma je video ploču u izlogu, pa je u šali rekao „Evo ga jedan ružniji od mene“. Ja sam na tom omotu bio zaista umoran, celu noć sam putovao do Zagreba, tužna neka faca. Onda smo radili na jednom koncetu u Tuzli, onda je pogledao u mene i rekao „Gago, dođi sedi kod nas, već si zreo za prvu ligu“ - ispričao je Duško za medije.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas