Oglas
· · Komentari: 0

Futa otkrio šta će uraditi sa neobjavljenim tekstovima Marine Tucaković: "Dve, tri pesme su kompletne"

Stihovi Marine Tucaković proslavili su brojne pevače

1717401652_futa_29052024_0080.JPG
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Aleksandar Futa Radulović otkrio je šta će uraditi sa tekstovima njegove supruge Marine Tucaković koje je pronašao nakon njene smrti.

- Ima još možda dve ili tri pesme koje su kompletne, koje čekaju pravog interpretatora... Ostalo su neki delovi. Sada ne želim ja da to nekom dajem da dorađuje, ali videćemo kako će i šta će biti - ispričao je Futa za "Premijeru".

Inače, čuveni kompozitor Aleksandar Radulović Futa osnovao je "Džej tribute bend".

Futa je u čast Džeja Ramadanovskog osnovao bend koji je već spreman da startuje sa nastupima, a koji će izvoditi isključivo hitove pokojnog šmekera sa Dorćola, koje potpisuju upravo on i njegova supruga, neprikosnovena hitmejkerka Marina Tucaković.

Ćerke pokojnog Džeja Ramadanovskog Marija i Ana podržale su projekat Aleksandra Radulovića Fute o "Džej tribute bendu".

- Pre svega, podržali smo ideju gospodina Fute koji je, kao što svi znaju, celu karijeru gradio mom ocu, naravno sa svojom suprugom Marinom, tako da je ovo najmanje što smo mogli da učinimo u ovom trenutku i da prihvatimo ovu ideju kao porodica. Mislim da je moj otac sve ovo zaslužio i da je živ, bio bi ponosan i bilo bi mu puno srce - rekla je Marija, te otkrila kako su reagovale sestra Ana i ona kada su prvi put videle ceo projekat.

- Ako Bog da, s obzirom da sam u drugom stanju, čim se oporavim nadam se da ću biti deo tog benda. Dajem im podršku i to je pravi pogodak. Mislim da je publika ostala željna tate i tatinih nastupa, kroz ovaj bend će i dalje živeti i on i njegove pesme - rekla je ćerka legendarnog pevača.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas