Oglas
· · Komentari: 0

"MAMA, ONA JE LEPŠA OD TEBE": Jovana Joksimović ne može da zaboravi kako joj je sin Kosta "slomio srce"

Jovana Joksimović ispričala je kako joj je sin Kosta "slomio srce", pošto se potpuno oduševio jednom slavnom glumicom, rekavši da mu je lepša i od mame

1712998020_sdfgdf.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

- Moram da ispričam, to mi je jedna od najboljih situacija koje smo imali sa Kostom. Kosta inače nije dete koje se nešto oduševljava, "jao što je neko lep" ili... Uopšte ne komentariše tuđi fizički izgled - počela je Jovana.

- I sad, sećam se da je jednom, jedino kad smo gledali "Grdanu" sa Anđelinom Džoli, a imao je jedno tri godine, rekao meni: "Mama, je l' moguće da je ona ovoliko lepa?". Ja kažem: "Jao, pa ljubavi jeste, ona je stvarno prelepa, ali je l' ti lepša ona ili mama?" Jer su meni svi objašnjavali da su muškoj deci majke uvek najlepše... A on kaže: "Pa mama, ona je baš mnogo lepša od tebe" (smeh) - ispričala je Jovana.

- Ja kao, Bože, jesam se uvredila... I, kao, nije me pogodilo, ali sam zapamtila i evo godinama pričam samo o tome (smeh) - našalila se voditeljka u emisiji Goce Tržan "Ako progovorim".

(Telegraf)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas