· · Komentari: 0

Hitno prevezena u bolnicu: Naša glumica doživela INFARKT

Ćerka potvrdila saznanja

1662360714_natalija.jpg
Foto: Youtube printscreen

Natalija Vlahović Čuljković, koja je javnosti postala poznata po ulozi Sonje u seriji "Srećni ljudi", hitno je prevezena u bolnicu.

Pročitajte još: Pravila roditeljstva Novaka i Jelene Đoković: Evo zašto njihova deca NE SMEJU DA DUVAJU SVEĆICE ZA ROĐENDAN

Kako je njena ćerka Tea Čuljković potvrdila, glumica je doživela infarkt. 

- Tačno je, mama je iznenda doživela infarkt. Molim vas samo da nas razumete u ovoj situaciji - rekla je ona.

Njoj se slošilo u Crnoj Gori, na rođendanu kod supruge Žarka Zečevića.Natalija ja hospitalizovana i odrađene su joj detaljne analize. I dalje se nalazi u bolnici u Crnog Gori i čeka se da je prebace na lečenje u Beograd.

Natalija je u seriji "Srećni ljudi" tumačila lik najbolje drugarice Đine, koju je igrala Dubravka Mijatović. Nakon te uloge više se nije pojavljivala na malim ekranima.

Prvu ulogu imala je sa šest godina kada se pojavila u seriji "Grlom u jagode", a u potom je upisala Akademiju dramskih umetnosti, završila je i dobila ulogu u seriji Srećni ljudi. Igrala je u "Gospođi ministarki", u filmu "I to će proći" i drugim.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.