Oglas
· · Komentari: 0

HVALA, ALI NE: Tejlor Svift odbila ponudu Megan Markl da gostuje u njenom podkastu

Megan je lično uputila poziv Sviftovoj, ali ni to nije bilo dovoljno

1687775791_Megan-i-Tjelor-naslovna.png
Photo: Instagram printscreen/TMZ
Oglas

Pop zvezda Tejlor Svift izgleda nije fan Megan Markl. Pre nego što je višemilionski ugovor sa Spotifajem raskinut, Megan Markl je u svom podkastu ''Archwell'' ugostila mnoga poznata imena poput: Maraje Keri, Serene Vilijams, Mindi Koling, Paris Hilton.

Ali, jedna slavna ličnost bila je takođe pozvana, ali je odbila da učestvuje, uprkos tome što je Megan napisala lično pismo pevačici.

Foto: Profimedia

Još uvek nije poznato zašto Teljor nije želela da učestvuje i razgovara o stereotipovima, što je bila tema emisije od 12 epizoda. Ovo je bio glavni fokus njenog podkasta, koji je na kraju bio jedini sadržaj koji je proizišao iz ugovora od 20 miliona dolara sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa, koji je okončan ranije ovog meseca.

Kako strani mediji navode, princ Hari je polagao velike nade u svoj neuspele Spotifaj ideje, posebno u onu gde je želeo da razgovara o traumama iz detinjstva sa Putinom i Trampom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas