Oglas
· · Komentari: 0

Ima milione, ali za jednu stvar nikako ne daje pare: Džordž Kluni otkrio nepoznat detalj o sebi (VIDEO)

Slavni glumac otkrio tajnu o sebi

1657006933_dzord-kluni.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Džordž Kluni, iako je jedan od najpoznatijih i najplaćenijih glumaca u svetu, a zanimljivo je da ne plaća frizera.

Pročitajte još: Zvali su je CRNI ANĐEO: Bila je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, umrla je od SIDE, a poslednje dane života provela je u garaži

On već 25 godina ne ide u frizerski salon, već se sam šiša, uz pomoć mašinice koju je kupio pre više od dve decenije. Ovaj do sad nepoznati detalj o sebi otkrio je u gostujući u jednoj emisiji, gde je sve ostavio voditeljku u šoku svojim priznanjem: 

- Šišam se sam već 25 godina. Moja kosa je veoma jaka i tako je lako ošišati je, ne mogu puno da pogrešim - rekao je Kluni i dodao:

- Pre mnogo godina kupio sam stvar koja se zove "Flowbee". Ima u sebi usisivač i trimer. I dalje ga imam. Za frizuru mi treba bukvalno dva minuta - ispričao je glumac.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas