Oglas
· · Komentari: 0
NOVI PLANOVI

"IMAĆU ĆERKU DA PEVA KAO JA": Tanja Savić OVOM IZJAVOM potvrdila vezu sa političarom? (FOTO)

Da li u Tanjinom slučaju važi pravilo "čitaj između redova"?

1636790847_pjimage--55-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/tanja_savic_private/draskostanivukovic
Oglas

Tanja Savić je u četvrtak imala nastup u jednom prestoničkom lokalu, a pre nego što je publika uživala u njenim najvećim hitovima, pevačica je progovorila o odnosu sa političarem Draškom Stanivukovućem.

Pročitajte još: VIL SMIT želeo da pozove HALE BERI U SVOJ HAREM: "Shvatio sam da ako ne mogu da zadovoljim jednu ženu, onda ne mogu ni 25" (FOTO)

Vreme je za ćerku

Prema mišljenju javnosti, svojom izjavom je potvrdila navode da su u vezi, ali i priznala da želi da dobije devojčicu.

- Srcem jesam za Banjaluku i uvek sam bila za Banjaluku, a Prijedor posebno jer tu živi devojka koja mi vodi fan stranicu - šaljivo je rekla Tanja za "Blic" na početku razgovora.

- A gde je dečko?

- Dečko je , pa znate i vi sami - rekla je pevačica kroz smeh.

Tanja je otkrila i dalje planove, kojima je prilično iznenadila javnost.

- Ja bih volela da imam ćerku, samo zdravlje da me posluži da ne uđem u neke pozne godine, da mi telo izdrži, tako da nadam se ako bog da ako mi je suđeno, imaću ćerku da peva kao ja - rekla je Tanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas